jidlojeradost.cz
true
Trendy v kuchyni

Jídlo je radost

Trendy v kuchyni

Trendy v kuchyni se neustále vyvíjejí a odrážejí naše měnící se preference a životní styl. V současnosti je kladen důraz na zdravé a udržitelné stravování, kde dominují rostlinné ingredience, bio produkty a lokální suroviny.
 
Ve vyšší míře se užívají moderní technologie, jako jsou chytré kuchyňské spotřebiče a inovativní kuchařské postupy, které usnadňují přípravu jídel a zvyšují jeho kvalitu. Roste zájem o experimentování s exotickými chutěmi a slučování různých kuchyní.
 
Čím dál více je oblíbená také minimalistická kuchyně a jednoduché recepty, které kladou důraz na přirozené chutě, kvalitní ingredience a estetickou stránku pokrmů.
ESG Reporting a udržitelnost ve společnostech Skupiny GTH
ESG reporting se stává nezbytnou součástí podnikání pro většinu společností po celém světě, protože pomáhá firmám lépe řídit své environmentální, sociální a správní rizika a příležitosti.
Udržitelnost v praxi: Jak GTH snižuje svou uhlíkovou stopu
V současné době, kdy je tlak na udržitelnost a ekologickou odpovědnost stále silnější, je pro společnosti klíčové přijímat opatření, která snižují jejich ekologický dopad.
Moderní trendy ve firemním stravování
Poslední desetiletí se stále více firem zaměřuje na zlepšení zdraví a pohody svých zaměstnanců prostřednictvím zdravého stravování. Tento trend nejenže přispívá ke zlepšení celkového kondice zaměstnanců, ale také zvyšuje jejich produktivitu a spokojenost a přispívá k trendu udržitelného stravování.